top of page

vr 16 okt

|

Online event De burn-out voor zijn.

De burn-out voor zijn.

Veel mensen ervaren in meer of mindere mate spanning in tijden van financiële en sociale onzekerheid. Natuurlijk zijn er allemaal trucjes om deze spanning tijdelijk te verminderen. Maar wat als de spanning je iets te vertellen en te leren heeft?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De burn-out voor zijn.
De burn-out voor zijn.

Tijd en locatie

16 okt 2020, 10:00 – 12:00

Online event De burn-out voor zijn.

Over het evenement

Ik ontvang met regelmaat klanten die te maken hebben met burn-out verschijnselen of al met een burn-out thuis zitten. Een burn-out lijkt op dit moment dan ook meer de regelmaat dat de uitzondering. 

We leven in een wereld die veel van ons vraagt op professioneel, relationeel en sociaal gebied. Er zijn iedere dag een enorme hoeveelheid aan indrukken en zaken die onze aandacht vragen. Denk aan een gezin, vrienden, collega's, werk, sport, een sociaal netwerk en media. Met de bijbehorende verantwoordelijkheden.

We leven daardoor vooral reactief dan dat we zelf nog bewust keuzes maken en richting geven aan ons leven.

Alhoewel een burn-out gerelateerd is aan de wereld buiten ons, heeft het vooral met onszelf te maken. Met andere woorden: de wereld buiten veranderen we niet zo snel. Maar we kunnen wel aan onszelf werken, zodat we minder beinvloedbaar en vatbaar worden voor alle externe prikkels. 

In de twee uur durende online workhop onderzoeken we de burn-out en reflecteren we op persoonlijk niveau wat dit nu met onszelf te maken heeft. Zodat je hier actief  vervolgstappen op kunt ondernemen.

Tickets

  • De Burn-Out voor zijn.

    Online deelname van de workshop.

    € 45,00
    +€ 1,13 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page