top of page

wo 22 okt

|

Rotterdam

Training acquistie voor de coach

Je hebt je eigen coachpraktijk en wilt meer klanten en groeien. Acquisitie is voor velen een noodzakelijk kwaad. Iets wat veel energie kost. En waarbij uitstelgedrag overheerst. Maar wat als je ook hier je eigen unieke en zinvolle weg in ontdekt?

Training acquistie voor de coach
Training acquistie voor de coach

Tijd en locatie

22 okt 2025, 10:00 – 17:00

Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Je hebt je eigen coachprakijk omdat je van het vak houdt: mensen begeleiden, reflecteren en groeien. Maar hoe kom je aan klanten? Of hoe zorg je voor een stabiel inkomen door continiuteit in de praktijk? 

Acquistie is voor veel coaches een noodzakelijk kwaad waarbij energie verloren gaat en uitstelgedrag de kop op steekt. Soms is er een opleving en komt de goede wil boven, maar deze sneeuwt al snel onder door de dagelijksheden en andere prioriteiten. 

Met als gevolg dat er weinig verandert en de praktijk onvoldoende van de grond komt. 

In de Training acquisitie voor coaches leer ik je aan de hand van reflectie en onderzoek binnen een groepsdynamiek en met praktische informatie hoe je plezier kunt krijgen in het acquireren. Je leer wat er op dit moment in de weg staat om  klanten te vinden. En wat dit allemaal met jou als professional te maken heeft. Je leert wat jouw eigen unieke manier is van acquireren (en je jezelf geen autoverkoper voelt). En wat nu wel en niet zinvol is voor jou (denk aan social media). 

Stuur mij een bericht als je interesse hebt. Er is plek voor maximaal 12 man/vrouw.

Tickets

  • Acquisitie voor de Coach

    Dit is je ticket voor de training Acquisitie voor de Coach.

    € 295,00
    Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page