top of page
IMG_E0178.JPG

OVER MIJ

Een persoonlijke introductie

Wie ik ben als coach kun je hier lezen. Naast coach ben ik natuurlijk nog veel meer. Ik ben geboren in de winter van 1978, vader van twee geweldig kinderen, een zoon en dochter. En man van een prachtige vrouw, bevlogen moeder en lichaamsgericht therapeut.

We woonde tot 2018 in het geliefde Rotterdam en zijn enkele jaren geleden naar het Groene Hart verhuisd waar we onze droom volgen om duurzaam, zoveel mogelijk zelfvoorzienend en in alle vrijheid te leven met de kids en heel veel dieren. Nog steeds in de buurt van Rotterdam, want ondanks de pracht van het platteland, houden we ook steeds veel van deze stad. 

Ik ben een coach in hart en nieren. En heb zelf ervaren hoe rijk en dankbaar het is om van binnen naar buiten te ontwikkelen. Om mijn eigen schaduwdelen te ontdekken en mijn potentieel te ontwikkelen. Overigens is dat nog altijd 'work in progress'.


Mijn natuurlijk kracht zit in procesmatig, autonoom, strategisch en analytische werken. Ik hou van onderzoeken en antwoord te vinden op complexe vraagstukken. Ik geef graag leiding en voel me als een vis in het water voor een groep of team. Ik werk met individuen, teams en ook voor organisaties aan kleine en grote veranderingstrajecten.

Kenmerkend is ook mijn soms rebelse houding, creativiteit, optimisme, onrust, ontspannenheid en humor. 

Als je meer wilt weten nodig ik je uit om contact op te nemen. En een vraag te stellen. 

Over mij: Over mij

“Our life is what our thoughts make it”

Marcus Aurelius

Over mij: Citaat
bottom of page