top of page
DSC09653.jpg

OVER ONS

Een persoonlijke introductie

Jessica

Ik ben geboren in Rotterdam in november 1977 en moeder van twee fantastische kids. Ik heb 20+ jaar ervaring als ondernemer op het gebied van marketing, communicatie en PR waarin ik heb gewerkt voor de overheid, gemeenten, stichtingen en commerciële organisaties. Daar is mijn reis voor zowel een ontwikkelings- als mensgericht werk- en levensvisie begonnen. Het echte gesprek voeren zit in mijn bloed, en daar heb ik mijn werk van gemaakt. De laatste acht jaar ben ik daarin werkzaam als gecertificeerd coach voor mens & organisaties. Ik heb al heel wat processen op mijn naam staan en zie het coach vak dan ook echt als een ambacht dat altijd om aandacht en ontwikkeling blijft vragen. Ik onderhoud mijn eigen groei en ontwikkeling in het coachen dan ook door regelmatige deel te nemen aan intervisie en supervisie. En dat is terug te zien in een goed gevulde praktijk en mooie en complexe opdrachten voor organisaties. 

Mijn natuurlijke kracht zit in visionair, analytisch en mensgericht werken. Ik heb oog voor zaken als behoeften, belangen en persoonlijkheid. Ik vind makkelijk aansluiting bij een groep, zonder mijn autonomie te verliezen. Alles begint bij mij met visie. Binnen de visie houd ik gemakkelijk overzicht en geef ik richting aan de betrokken de partijen. Zaken opstarten en in beweging krijgen is mijn tweede natuur en weet anderen ook te inspireren hun bijdrage daaraan te verlenen. Het samenbrengen van mens, visie en organisatie is één van mijn grootste drijfveren.

 


Yaron
Ik ben geboren in 1978 in Vlaardingen en vader van een prachtige zoon en dochter.  
Ik ben vrij technisch en exact opgevoed. Mijn carrière begon op mijn 19e binnen de bouwwereld om uiteindelijk in 2004 te starten met mijn eigen ondernemingen gericht op ruimtelijk ontwerp en architectuur. Alhoewel mijn onderneming succesvol waren, gaf het mij niet de voldoening waar ik al lange tijd naar op zoek was.
In 2012 heb ik daarom de omslag gemaakt naar het coachen en volg als sinds die tijd opleidingen en specialisaties gericht op persoonlijk- en professionele ontwikkeling. Ik ben ondertussen geaccrediteerde Senior Practitioner Coach met veel ervaring en vlieguren, een goed gevulde praktijk en een mooi netwerk. 

Naast het werk in mijn praktijk werk ik ook als coach / consultant binnen organisaties in vaak langdurige trajecten (1 tot 2 jaar). Daarin begeleid ik teams, MT’s en directies en soms ook op individueel niveau. Ik was ook enkele jaren opleider binnen de Coaching Academy International waarin we (aspirant) coaches opleider in het vakgebied. 


Ik ben een coach in hart en nieren. En heb zelf ervaren hoe rijk en dankbaar het is om van binnen naar buiten te ontwikkelen. Om mijn eigen schaduwdelen te ontdekken en mijn potentieel te ontwikkelen. Overigens is dat nog altijd 'work in progress'. 

Mijn natuurlijk kracht zit in procesmatig, autonoom, strategisch en analytische werken. Ik hou van onderzoeken en antwoord te vinden op complexe vraagstukken. Ik geef graag leiding en voel me als een vis in het water voor een groep of team. Ik werk met individuen, teams en ook voor organisaties aan kleine en grote veranderingstrajecten.
Kenmerkend is ook mijn soms rebelse houding, creativiteit, optimisme, ontspannenheid en humor. 


 

“Our life is what our thoughts make it”

Marcus Aurelius

bottom of page