top of page

FAQ

Vind hier jouw antwoorden

WANNEER COACHING?

De reden voor coaching is heel divers. Klanten komen bijvoorbeeld omdat ze vastlopen, vooruit willen, patronen willen doorbreken, loopbaan gerichte vragen hebben, stress ervaren, relationele problemen hebben of iemand nodig hebben voor reflectie en ontwikkeling. Als je interesse hebt in coaching -om welke reden dan ook- kan je contact opnemen en plannen we een intakegesprek of 1e sessie.

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Stuur mij een mail of bel me op. Dan bespreken we kort je coachvraag en plannen binnen 2 weken een intakegesprek of 1e sessie in. Als je op voorhand vragen hebt over coaching ben je vrij om deze te stellen.

WAT IS EEN INTAKE SESSIE?

Een intakegesprek of intake sessie is een kennismaking van 1 uur waarin we ook uitvoerig bespreken wat er speelt en wat de doelstellingen zijn voor het coachtraject. Een intake-gesprek werk ik uit in een verslag. Daarbij ontvang je ook een beknopt overzicht van mijn werkmethodiek, de offerte en algemene voorwaarden. 

Een intake gesprek is zeer nuttig als je namens een organisaties de coaching wordt aangeboden. Het intake verslag met offerte en bijlage is dan direct de zakelijke overeenkomst. 

HOE LANG DUURT EEN COACHTRAJECT?

Een coachtraject duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 gesprekken. Het is natuurlijk afhankelijk van wat er speelt. En wat er tijdens de sessie allemaal op tafel komt. 

Een Jungiaans Coachtraject duurt doorgaan wat langer. Dan zie ik de klant gemiddeld eens per 3 weken gedurende een periode die de klant zelf nodig acht, doorgaans ongeveer een jaar.

HOE LANG DUURT EEN COACHSESSIE?

Omdat de gesprekken als vrij intensief worden ervaren duurt een coachsessie 1 tot maximaal 1,5 uur.

WAT ZIJN DE TARIEVEN?

Ik heb verschillende tarieven voor intake, coaching, Jungiaans Coachen, trainingen en andere vormen van begeleiding. Heb je interesse neem dan contact op. 
Een kort overzicht van de tarieven vind je hier.

bottom of page