top of page
Schermafbeelding 2023-10-26 om 09.49.11.png

ODC ASSESSMENT

Vooruit in het leven

Sta je op een keerpunt in je leven? Loop je vast? Of heb je juist behoefte aan meer richting en duidelijkheid? Schrijf je dan in voor het ODC, een gevalideerde en beproefde assessment-tool met uitzonderlijke resultaten bij het meten van gedrag, drijfveren en talent.

De meting:

  • biedt een heldere scheiding tussen natuurlijke kracht en aangeleerd -en daarmee kwetsbaar- gedrag;

  • biedt inzicht in natuurlijke competenties, ontwikkelbare competenties en moeilijk ontwikkelbare competenties;

  • helpt succesvolle teams samen te stellen op basis van wérkelijke kwaliteiten;

  • geeft zicht op onbewuste drijfveren;

  • voorspelt functioneel én disfunctioneel gedrag onder (grote) stress.

“Voor mij was het ODC zowel leerzaam als herkenbaar. En het brengt heel overzichtelijk in beeld wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik mezelf verder in kan ontwikkelen.”

 

A. van Buren

Sat on the Rocks

De ODC-meting brengt aan de hand van een paar ‘eenvoudige’ vragen jouw bewuste en onbewuste drijfveren in beeld. De meting geeft je inzicht in wat je natuurlijke en kwetsbare krachten zijn en wat je daarvan wel en niet hebt ontwikkeld. Zo kan de meting je prachtige richting en houvast geven voor je ontwikkeling.


Odin Company – de ontwikkelaar van het ODC-  zegt zelf dit over de meting: “Wie zich bewust is van zijn drijfveren, zijn sterke kanten én zijn schaduwkanten, heeft de sleutel in handen tot succesvol werken en leven. Natuurlijk potentieel is immers gemakkelijk en duurzaam ontwikkelbaar door middel van training of coaching.”

bottom of page