top of page
Felix Faassen.jpeg

Yaron is een geweldige coach. Ik heb zelden mensen ontmoet die zo goed actief kunnen luisteren. Yaron is vriendelijk, open, concreet en doortastend. Hij legt je geen woorden in je mond maar helpt je je eigen gevoelens en gedachten goed onder woorden te brengen en te benoemen zodat je gericht aan de slag kan met je persoonlijke uitdagingen. Ik heb bij Yaron een ODC meting gedaan. Ik kan iedereen aanraden deze meting een een keer te doen. Niet alleen voor mensen die rondlopen met vragen over wat zij willen maar ook mensen die beter willen begrijpen waar hun natuurlijke (onbewuste) talenten liggen. De test gaf mij een paar fundamentele eye openers die mijn keuzes en ontwikkeling in een nieuw perspectief zette. Hiernaast heb ik ook een persoonlijke sessie met Yaron gedaan die mij uitermate goed geholpen heeft zaken te benoemen en een plaats te geven. Dus voor iedere die zich als mens wil ontwikkelen en de reis naar binnen durft te maken kan ik Yaron van harte aanraden!

Felix Faassen - Codebase Steward at the Foundation for Public Code

Erika Vermeer- Yaron Loman Coaching.jpg

De gesprekken met Yaron voor een positieve spanning, je weet dat er pijnlijke en lastige momenten gaan komen, maar ook dat je het niet alleen hoeft te doen. Met Yaron zijn oprechte interesse, humor en echtheid zorgt hij voor een veilige sfeer waarbij je naar jezelf durft te kijken vanuit acceptatie en liefde in plaats van met een oordelend en afwijzend blik. Ik heb Yaron leren kennen als een sensitief persoon die gemakkelijk aanvoelt wat er in de ander omgaat en die dit niet uit de weg gaat. Dit zorgt ervoor dat je met Yaron snel de diepte in gaat en bij de kern komt.

Erika Vermeer - Jeugdzorgwerker

FullSizeRender.jpg

Yaron luistert naar onze persoonlijke wensen en toont op de juiste momenten goede initiatieven waarin hij zichzelf volledig meeneemt in het proces. Naast dat Yaron erg positief is, vonden wij hem prettig, betrouwbaar en vooral een deskundig persoon in de samenwerking.

Arthur en Vivian Ettema

Paula van den Boom.jpeg

Yaron heef een hele goede sfeer om zich heen die heel prettig is. Hij staat op een enorme ontspannen, open en energieke manier in het leven. Zijn coaching aanpak is erg goed, direct, concreet, met humor en niet te vaag. Ik heb er echt iets aan gehad.

Ik vind het prettig hoe Yaron een spiegel voor aan houden op een dusdanige manier dat ik er ook gevolg aan wil geven. Ik kan nu beter nee zeggen en grenzen stellen. Ik ben vrolijker en ervaar meer rust. 

Ik ben dankbaar dat je er bent! Altijd! Ik weet dat ik op je kan rekenen.
Just don't stop bringing sunshine into the world.

Paula van den Boom - director Safety Ned

image0.jpeg

Het coachtraject was een verhelderende reis met bochten en afslagen die je niet altijd kunt afsnijden. Er is geen druk om bepaalde onderwerpen te behandelen. Als iets relevant is komt het aan bod. Ik heb er veel goede ervaringen aan overgehouden en beveel Yaron aan bij mensen die met vragen zitten over hun loopbaan en/of op zoek zijn naar hun talenten. En die daarbij zouden willen onderzoeken wat ze eigenlijk nastreven of wat hun drijft. Ik ervaar nu zelf een zekere mate van rust, het inzicht dat niets moet en een bepaalde vorm van zelfacceptatie.

Ronald Hegmans - Shopper Markering Manager

20171110_005349.jpg

Yaron is niet de eerste coach bij wie ik een traject heb gevolgd. Hij is echter wel de eerste met wie ik tot de kern van mijn problemen kwam. Dat was al in de eerste sessie. Dat kan alleen maar als er vertrouwen is, aandacht en de goede vragen worden gesteld.

Buiten het feit dat Yaron coach is, is Yaron een bijzondere persoonlijkheid die veel indruk bij je achterlaat. Energie, inspiratie, aandacht en verbinden zijn kernkoorde die voor mij bij hem horen.

Yaron heeft me het vertrouwen gegeven om niet op te geven en stelde de juiste vragen waardoor ik me weer waardevol voel. Waarvan ik dacht dat het nooit meer goed zou komen en verwerkt zou worden kreeg het een plek binnen 3 maanden.

Ik ben hem ontzettend dankbaar! Het leven is weer een uitdaging en ik pak het met beide handen aan.

Helene van Kampen - PR & Communicatie Stichting Perspektief

OgdorNfN_400x400.jpg

Ik heb door de coaching met Yaron veel meer rust en zelfvertrouwen op de momenten dat ik even niet op mijn best kan functioneren. En heb nu de tools om die negatieve benadering om te zetten in een positieve flow. Het coach-traject was een ontdekkingsreis naar mijn ware ik en waar ik ook de vruchten van pluk in mijn professionele leven.

Leon Jordaan - Account Manager

bottom of page