top of page

TARIEVEN

INTAKE GESPREK

€ 165,-

Interesse in een coachtraject? Laten we beginnen met een intake gesprek. Dit gesprek duurt circa 1 uur waarbij we kijken naar wat er speelt, welke zaken binnen een coachtraject verder de aandacht verdienen en de doelstelling voor op kort en langer termijn. Ik werk deze intake uit en stuur deze ter goedkeuring toe, samen met informatie over mijn werkmethodiek en de offerte.

COACHGESPREK

€ 165,- per uur

Een coachgespek duurt circa 1 tot max. 1,5 uur. Na het gesprek maak je een reflectieverslag die je mij opstuurt voor feedback. Deze feedback helpt je in de verdere ontwikkeling en jouw proces.
De prijs is inclusief mijn voorbereiding, verslaglegging, het geven van feedback en de administratie.  

ODC ASSESSMENT

€ 495,-

De ODC-meting brengt aan de hand van een paar ‘eenvoudige’ vragen jouw bewuste en onbewuste drijfveren in beeld. De meting geeft je inzicht in wat je natuurlijke en kwetsbare krachten zijn en wat je daarvan wel en niet hebt ontwikkeld. Zo kan de meting je prachtige richting en houvast geven voor je ontwikkeling. Lees hier meer over het ODC.

INCOMPANY COACHING & CONSULTANCY

Op aanvraag

Incompany Coaching & Consultancy betekent dat ik voor een organisatie meerdere werknemers en/of teams begeleid. De doelstellingen van Incompany coaching zit veel meer in het collectieve, dus het grotere belang van een organisatie waar iedere individu en team een belangrijk onderdeel van is.

Voorbeelden van Incompany Coaching & Consultancy afgelopen jaar is het begeleiden van diverse zorgteams in de samenwerking of het begeleiden van teams in grote transformatie en veranderingstrajecten. 

De begeleiding vindt plaats vanuit mijn praktijk in Rotterdam en/of op locatie. 

TRAININGEN

Op aanvraag

Ik bied diverse trainingen aan gericht op persoonlijke en/of professionele ontwikkelingen. Denk aan teamontwikkeling, coachend leiderschap, acquisitie en ondernemerschap. Ik ontwikkel de trainingen vraag-gericht, wat betekent dat ik aan de hand van de initiële vraag en diverse interviews vorm geef aan een opmaat training die past bij de context, ervaring en doelstellingen van de organisatie.

TEAMCOACHING

Op aanvraag

Zijn er strubbelingen, stagnatie, relationele problemen of andere zaken die de ontwikkeling en goede resultaten van een team in de weg staan? Denk dan aan teamcoaching.

Deze twee daagse coaching en training zorgt ervoor dat er weer één richting op gekeken wordt binnen het team. En dat alle zaken in de onderstroom helder, uitgesproken en geïntegreerd worden. Na de twee dagen coaching en training komt het team nog 4x samen voor intervisie om de afspraken, doelstellingen en ervaringen verder te integreren in de teamdynamiek en cultuur. 

bottom of page